life cycle three

De Begeleidingscoach

LowerLeft
LowerCenter
LowerRight

Coaching

Als begeleidingscoach help ik dagelijks mensen bij hun persoonlijke vraagstuk op mentaal, emotioneel of fysiek gebied. Hierbij zie ik de meest uiteenlopende dingen voorbijkomen. Van begeleiding in je werksituatie, ontwrichte gezinssituaties, herstel van burn-out, omgaan met trauma tot vraagstukken over je toekomst. Iedereen heeft zijn eigen verhaal met eigen uitdagingen.

Hoe loopt jouw verhaal?

Door binnen een veilige omgeving te luisteren, denk ik als coach mee over een oplossing. Dit is dan ook mijn missie:

Jou ondersteunen om je maximale potentie te benutten en het beste uit je leven te halen.

Een oplossing waarmee je verder kunt of beter met dingen kunt omgaan. Soms is zo’n oplossing simpeler dan je denkt, maar is een blik van buitenaf nodig om het te zien. Zo werken we samen aan een traject om te zorgen dat jij een stap of zelfs sprong vooruitkomt. Vanzelfsprekend is de invulling van dit traject persoonlijk en varieert het aantal sessies per persoon. Hoe dan ook, jouw persoonlijke verhaal staat altijd centraal. Denk ook aan de mogelijkheid van een PGB.

Autisme, ADHD en ADD

Bij autisme, ADHD of ADD verleen ik coaching bij een normale tot hoge intelligentie. Deze mensen kunnen, ondanks hun capaciteiten, ernstige problemen ondervinden bij het functioneren in onze samenleving op allerlei gebieden. Door hun intelligentie of beschadigende ervaringen ondervinden deze mensen ernstig leed. De wereld is voor hun vaak onbegrijpelijk en ze ervaren vaak weinig begrip uit de omgeving. Dit betekent dikwijls dat deze mensen leven met een fundamentele angst.

Gezondheidscoach/ Vitaliteitscoach

Binnen een paar minuten wordt je lichaam op 600 punten gecontroleerd!
Wil je weten?
* hoe gezond je bent?
* Welke vitamines je te kort komt?
* Welke mineralen je te kort komt?
* Welke organen niet optimaal functioneren?
* Waar je allergisch voor bent?
* Welke toxinen er in je lichaam zitten?

pmo

Het is voortaan mogelijk om je op een heel moderne manier te laten scannen met een apparaat dat in veel buitenlandse ziekenhuizen gebruikt wordt. Je houdt gedurende een minuut een staafje vast in je hand. Door kleine pulsen die je niet voelt wordt informatie uit je lichaam afgelezen. Dit heet Biometrie. Er worden tientallen rapporten gegenereerd. Je krijgt hier een op maat gemaakte samenvatting van die voor jou duidelijk is. Je krijgt gezondheidstips op maat over allerlei aspecten in je lichaam.

* Geen bloedtest
* Geen urinetest

Prijs van de scan: € 195,-, wordt afhankelijk van je pakket door jouw verzekeraar vergoed. Actie: Je krijgt een jaar lang gratis toegang tot 140 gezondheidstrainingen ter waarde van € 199,-

De werkgever betaald

Wist je dat de werkgever mogelijkheid heeft tot (Arbowet 18) Jou een Preventief Medisch Onderzoek aan te bieden. Hiermee voldoet het bedrijf aan de wettelijke verplichting een PMO (preventief medisch onderzoek) aan haar personeel aan te bieden.

Coaching tussen mens en dier.

Iedereen die een huisdier heeft weet hoe belangrijk het dier voor hem of haar is. Het wordt een gezinslid. Voor degene met autisme, ADHD, ADD, wordt het dier het rustpunt, het dier heeft geen oordeel en is gewoon aanwezig. Voor begeleiding in de aanschaf, opvoeden, samenwerken kun je bij de Begeleidingscoach terecht. Vindt je dat het niet soepel loopt tussen je huisdier en jou, dan gaan we hier samen aan werken, het dier wil je iets duidelijk maken hij/zij spiegelt je.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van coaching. Neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijk graag met je mee.